offert

Bygg, bod och garage

Vi fixar byggkaoset!
 

ordning och reda för alla

Vi tar hand om byggstädningen

Vi utför byggstädning på din nybyggda fastighet. Vi har gjort det i mer än 30 år och samarbetat med dem stora i branschen. Byggstäd, bodstädning, grovstädning eller finstäd är inget som vi inte klarar av.  Med den långa erfarenheten och de goda referenserna vet vi hur man får nöjda kunder.

Byggstädning Bild

byggarbete

Byggarbetsplats städning

Vi utför byggstädning i hela Stockholm och har lång erfarenhet. Grovstädning, finstädning eller slutstädning, vi ser till att förutsättningarna för ett säkert bygge finns. När byggnationen är klar tar DI-MAS också inflyttningsstädningen om ni önskar detta. Kontakta oss för offert.

bodstädning

En bra byggarbetsplats kräver också en trivsam miljö under kaffepausen. Vi utgår från era behov och krav för att leverera en pålitlig och långvarig lösning. 

grovstädning

Inför en finstädning måste grovjobbet göras. Vid rivning eller större ombyggnation är också grovstädning att rekommendera innan hantverkare påbörjar sitt arbete. Vi sorterar stora och små överblivna föremål som ska bortforslas. Övergripande dammsugning och avtorkning ingår också.   

finstädning

Ett bygge i toppskick går inte ihop utan att avlägsna det sista byggdammet inför en besiktning. Vi jobbar med detaljer och noggrannhet för att lämna platsen så som vi själva skulle vilja komma till. 

fönsterputs vid byggstädning

Fönsterputs ska utföras efter byggnationen och karmar ska rengöras. Här är inget för stort eller litet. Med vår kompetens inom byggstädning och fönsterputs är inga fönster för svåra.

Golvvård

Ett golv åker oftast på det största slitaget även under byggnation. Vi behandlar golv i trä, plast, betong, natursten och marmor. Vi utför även slipning av trä- och parkettgolv. 

Rekommenderat företag sedan 2018

Vi har ”Nöjd Kund Garanti”! Det är en trygghet för er som kund och en självklarhet för oss! Skulle något mot förmodan inte överensstämma enligt beställd tjänst rättar vi till det. Vår service skall alltid uppfylla era förväntningar och våra högt ställda krav på oss själva. Vi har väldigt nöjda kunder med långa relationer.

Kvalitetsuppföljning sker enligt den Nordiska standard INSTA 800 med beteckning SS627801
som används för att utvärdera städkvalitet.

Se vad andra tycker om oss: www.reco.se/di-mas-ab

5/5