offert

Flyttstädning Nacka - garanterat rent

Mer tid över till flytten
 
Konturer av hus i gult

Vackrare bostäder

Hemma bäst

Hemstädning

Vi sköter din hemstädning i Nacka med omnejd så du får möjligheten att komma hem till ett väldoftande hem och lägga värdefull tid på familjen och aktiviteter som ligger dig varmt om hjärtat.

Vill du få mer tid över till annat, kanske någon fritidsaktivitet, läsa den där boken som legat i bokhyllan, eller kanske bara ligga i soffan och göra ingenting?

Vi förstår det, de flesta tycker att det är skönt att komma hem och känna den härliga doften av ett nystädat hem!

Låt oss göra ditt vardagsliv lite enklare och gör som så många andra. Få hjälp med din hemstädning eller varför inte underlätta din flytt med en flyttstädning i Nacka från oss! Hur ofta vill ha hemstädning? Det är helt upp till dig.

fönsterputs

Våra fönster kräver också omtanke. Här är inget för stort eller litet. Med vår kompetens kan vi skräddarsy en lösning som passar just er med RUT - avdrag.

rent & fint

Städning hemma

DI-MAS har lång erfarenhet av privatstädning i hela Stor Stockholm. Det har gett oss en förståelse för vad som krävs när vi städar hemma hos någon av våra kunder.

Känn tryggheten att personal med stor yrkesvana ser till att just ditt hem blir skinande rent. Vi har Nöjd Kund Garanti! Det är en trygghet för er som kund och en självklarhet för oss att vår service alltid ska uppfylla era förväntningar och våra högt ställda krav på oss själva.

Vi har väldigt nöjda kunder och en långlivad kundrelation.

Hemstädning ingår i RUT-avdraget. Vi sköter om hela handläggningen mot skatteverket och drar av 50 % av arbetskostnaden på fakturan åt dig.

storstädning

Precis som rubriken antyder görs en betydligt grundligare städning än en veckostädning eller vad som normalt sett städas dagligen eller veckovis. Hemmiljön eller arbetsmiljön är lika viktig – alla mår bra av en sund miljö.

Vi erbjuder storstädning för enstaka tillfällen som städning inför visning, flyttstädning mm eller som abonnemang då det sker regelbundet. Även här RUT - avdrag.

alltid städat

Veckostädning

Låt oss städa ditt hem varje vecka.

Som privatperson kan du nyttja RUT-avdraget för storstädning, vi sköter om hela handläggningen mot skatteverket och drar av 50 % av arbetskostnaden på fakturan.

Ordning & reda

Flyttstädning i Nacka med omnejd

När beslutet är taget och flytten till drömhuset har blivit verklighet, då är det extra skönt att lämna flyttstädningen till ett företag som tar fullt städansvar. Flyttstädning är idag en vanlig tjänst för privatpersoner! Behöver du hjälp och befinner dig i Nacka eller Stockholm löser vi på Di-mas den biten. Vi är en städfirma som ofta anlitas för just flyttstädning i Nacka och Stockholm.

Vi ser till att hemmet som lämnas blir korrekt städat enligt fastställda rutiner så att ni kan lägga fokuset på det nya boendet.

Även här kan du nyttja RUT-avdraget 50 % och hela handläggningen mot skatteverket sköter vi om.

Rekommenderat företag sedan 2018

Vi har ”Nöjd Kund Garanti”! Det är en trygghet för er som kund och en självklarhet för oss! Skulle något mot förmodan inte överensstämma enligt beställd tjänst rättar vi till det. Vår service skall alltid uppfylla era förväntningar och våra högt ställda krav på oss själva. Vi har väldigt nöjda kunder med långa relationer.

Kvalitetsuppföljning sker enligt den Nordiska standard INSTA 800 med beteckning SS627801
som används för att utvärdera städkvalitet.

Se vad andra tycker om oss: www.reco.se/di-mas-ab

5/5