offert

Golvvård

Välvårdade golv som håller länge
 

Välvårdadde golv

Golvvård

Vi vet att många golv och trappor utstår daglig påfrestning, vilket inte är så konstigt, vi går på dem varje dag. Men för att golven och trapporna ska kunna fortsätta kunna hantera påfrestningarna så behöver dem vårdas. Vi underlättar ditt arbete genom att ta hand om dina golv och trapphus – Vi har lång erfarenhet och kompetens av golvvård.

Parkettslipning

Våra golv utsätts för en stor påfrestning. Repor, tryck och allmän slitage gör tillslut våra golv utnötta. Men det innebär inte att en dyr investering krävs. Med hjälp av parkettslipning får golvet ett nytt liv som ger hemmet lyster. Vi har erfarenhet av alla typer av parkettgolv så tveka inte att höra av dig till oss för att få svar om just ditt parkettgolv går att slipa.    

Linoleumgolv

Linoleumgolv är fortfarande ett av de vanligaste golv materialen och är med rätt behandling otroligt fina.
Det är vanligt att linoleumgolven behandlats felaktigt eller slarvigt under många år och många gånger har smuts polerats in i mattan.

Vi har personal som är mycket kunniga och är stolta över att få rengöra och polera upp gamla linoleumgolv.
Oftast har man inget annat val än att ”Nollställa” golvet vilket innebär att man maskinskurar golvet tills all gammal polish och smuts avlägsnats. När golvet vattendammsugits och torkat startar en efterbehandling där golvet poleras.

Vi börjar med ett lager grundpolish och minst två lager toppolish innan vi är nöjda.
När vi är klara har linoleumgolvet en mycket finare glans än när den var ny och är nu både snygg och lättstädat!

Diamantslipning

Ett stengolv kommer till slut att hamna i ett läge där någon form av bearbetning krävs. Vi har lång erfarenhet av stenslipning, vi använder tekniskt framställda diamanter för att få till den rätta glansiga ytan. Beroende på slitage nyttjas olika grovlekar och kvaliteter, sista slipningen görs med en finare diamant. Därefter kristalliseras ytan som blir hård, slitstark och med en glansig yta, sedan impregneras den för att bli vattentät och slutligen sista lagret impregnering för att göra ytan 100 % halkfri.

Vi har som standard tre olika nivåer av diamantslipning. Vid djupare repor än 0,5 mm krävs mer slipningar än dessa förslag. De flesta golv går att få fina men kan kräva mer tid och flera diamanttyper. Golvet får efter vår behandling en mycket blank, slitstark och lättstädad yta som endast rengörs med vatten.

Rekommenderat företag sedan 2018

Vi har ”Nöjd Kund Garanti”! Det är en trygghet för er som kund och en självklarhet för oss! Skulle något mot förmodan inte överensstämma enligt beställd tjänst rättar vi till det. Vår service skall alltid uppfylla era förväntningar och våra högt ställda krav på oss själva. Vi har väldigt nöjda kunder med långa relationer.

Kvalitetsuppföljning sker enligt den Nordiska standard INSTA 800 med beteckning SS627801
som används för att utvärdera städkvalitet.

Se vad andra tycker om oss: www.reco.se/di-mas-ab

5/5