offert

Kontorsstädning i Nacka

Vi förbättrar er arbetsmiljö
 

Företag och organisationer

Kontorsstädning - rent och organiserat

Har ni fullt upp på jobbet? Ett städschema som aldrig efterföljs? Vi kan förstå det, låt oss vara er hjälpande hand när det kommer till kontorsstädning & service gällande kontorsmaterial. Vi hjälper både små och medelstora företag med städning och kontorsservice. Vårt jobb är att se till att ni kan göra ert jobb. Vi skräddarsyr en lösning tillsammans med er så att resultatet ska alltid vara professionellt och gynna era lokaler.  

företag

Butiker

En ren och fräsch butik är viktig och bra sätt för att ge rätt första intryck. För en butik som vill öka sin omsättning måste man se till helheten, det ska vara fräscht i lokalen. Vikten av att det känns nystädat utan dammlager eller annan smuts som förstör kundens intryck av butiken är viktigt för oss. Kontakta oss för mer information eller offert.

företag

Kontorsservice

Di-Mas städfirma i Nacka har med hjälp av vår breda kundkrets har skapat oss förståelsen för vad en verksamhet har behov av för att den ska fungera bra. Vi kan därför erbjuda skräddarsydda lösningar för just din verksamhet, oavsett om det handlar om kontorsmaterial eller kontorsstädning så är syftet att skapa en väl fungerande och effektiv arbetsplats för dig och dina medarbetare.

företag

Övriga tjänster

storstädning

Precis som rubriken antyder görs en betydligt grundligare städning än en veckostädning eller vad som normalt sett städas dagligen eller veckovis. Hemmiljön eller arbetsmiljön är lika viktig – alla mår bra av en sund miljö. Vi erbjuder storstädning för enstaka tillfällen eller som abonnemang då det sker regelbundet.

fönsterputs

Smutsiga fönster gillar ingen och att tvätta fönster är inte svårt men att hålla det kontinuerligt stilrent är desto svårare. Vi fokuserar på en långvarig relation där inget är för stort eller för litet. Vi erbjuder fönsterputs för enstaka tillfällen eller som abonnemang om ni vill att detta skall ske regelbundet. 

flyttstädning

Lämna grovjobbet till oss och fokusera på er nya lokal. Vi garanterar en ordentlig flyttstädning så att ni kan lämna lokalen med gott samvete.

golvvård

Vi vet att många golv utstår daglig påfrestning, vilket inte är så konstigt, vi går på dem varje dag. Men för att golven ska kunna fortsätta kunna hantera påfrestningarna så behöver dem vårdas. Vi underlättar ditt arbete genom att ta hand om dina golv. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens av golvvård.

Entrémattor & Mattvätt

Vad vore en entré med en smutsig matta ? Med Di-Mas städfirma i Nacka oss som helhetslösning sköter vi tvätt, byte och leverans av entrémattor. Lämna uppgiften till oss och försäkra er ett bra första intryck för besökaren. 

Rekommenderat företag sedan 2018

Vi har ”Nöjd Kund Garanti”! Det är en trygghet för er som kund och en självklarhet för oss! Skulle något mot förmodan inte överensstämma enligt beställd tjänst rättar vi till det. Vår service skall alltid uppfylla era förväntningar och våra högt ställda krav på oss själva. Vi har väldigt nöjda kunder med långa relationer.

Kvalitetsuppföljning sker enligt den Nordiska standard INSTA 800 med beteckning SS627801
som används för att utvärdera städkvalitet.

Se vad andra tycker om oss: www.reco.se/di-mas-ab

5/5