offert

Vad tycker våra kunder?

Vi strävar mot 100% kundnöjdhet!

 

Skolstädning

Nytida Enigma AB

 " Anlitat Di-Mas sedan 2011 till både skola och kontor.  Förutom städningen har Di-mas även utfört storstädning, fönsterputs och golvvård. Vi är mycket nöjda med servicen, om det uppstått några oklarheter har det alltid varit lätt att få kontakt med ansvarig och eventuella brister har snabbt åtgärdats. Rekommenderas varmt."

kontor

NIAM AB

" Mycket bra företag som städar vårt kontor. De är mycket vänliga, noggranna och håller alltid vad dom lovar. Bra service och lyssnar på kunden. Städföretag som levererar." 

Fastighet

Rikshem AB

 " Vår upplevelse av Di-Mas har bara varit positiv. Dom har alltid bemött oss som kund och våra önskemål väl. Både arbetsledare och städpersonal är väldigt noga med att komma förbi till och från och kolla läget. Frågar regelbundet hur vi upplever städet. Dom är snabba på att återkoppla vid frågor. Önskar vi extra hjälp utöver standard städet har det aldrig varit några problem.
Hade inga direkta förväntningar när vi anlitade Di-Mas men har bara blivit glatt överraskad över deras service tänk. Inte ofta man hör från övrig personal att dom är så nöjda med städet som i dagsläget. Vi är supernöjda."

BRF

BRF Johannes mindre

 " Di-mas Bygg & Fastighetsservice hjälper vår brf-förening med förvaltning och städning sedan flera år tillbaka. Vi är mycket nöjda! Servicenivån och kunnandet är mycket högt."

Reco-utmärkelse för år 2023

Rekommenderat företag sedan 2018

Vi har ”Nöjd Kund Garanti”! Det är en trygghet för er som kund och en självklarhet för oss! Skulle något mot förmodan inte överensstämma enligt beställd tjänst rättar vi till det. Vår service skall alltid uppfylla era förväntningar och våra högt ställda krav på oss själva. Vi har väldigt nöjda kunder med långa relationer.

Kvalitetsuppföljning sker enligt den Nordiska standard INSTA 800 med beteckning SS627801
som används för att utvärdera städkvalitet.

Se vad andra tycker om oss: www.reco.se/di-mas-ab

5/5