offert

Skola & Förskola

Säkra miljöer för barn
 

Skola & Förskola

Ta hand om framtiden

Vi lägger stor vikt i våra barns framtid, det innebär att deras skolgång inte ska behöva kantas en bristfällig skolmiljö. Vi vet att en fullgod städning av lokalerna får eleverna att må och prestera bättre.

daglig städning

Förskola

DI-MAS har lång erfarenhet av förskolestädning.

Vi är måna om att städningen motsvarar de högt ställda krav som verksamheten kräver.

Med många barn på ett ställe är hygienen kritisk. Vi använder alltid miljövänliga produkter för att hålla städkvaliteten på en hög nivå.

Rena lokaler hindrar onödig smittspridning. Behövs speciella akuta åtgärder när något inträffat finns vi alltid redo.

Vi håller oss till de riktlinjer och önskemål som finns på er förskola och vi är alltid mottagliga för respektive skolas egna önskemål så att för att alla ska må bra, det är våra barn det handlar om.

daglig städning

Skola

På samma sätt som förskolestädning ligger oss varmt om hjärtat är det samma sak med skolstädning.

När barnen blivit lite äldre är upplägget snarlikt men lokalerna är oftast mer anpassade för verksamheten med äldre barn och ungdomar.

Städningen och trivseln är lika viktig även om toaletterna oftast är större och fler och otroligt viktig att hålla efter så att inte ungdomarna är tveksamma till att besöka toaletterna.

Det är viktigt att skolan är välstädad och DI-MAS bidrar till en ökad trivsel.

Vi har duktig och flexibel personal och våra arbetsledare gör kontinuerliga besök för att vara nåbar för önskemål men också för att se till att våra högt ställda krav håller hela vägen.

förskola & skola

Övrig städning

storstädning

Precis som rubriken antyder görs en betydligt grundligare städning än en veckostädning eller vad som normalt sett städas dagligen eller veckovis. Hemmiljön eller arbetsmiljön är lika viktig – alla mår bra av en sund miljö. Vi erbjuder storstädning för enstaka tillfällen eller som abonnemang då det sker regelbundet.

Entrémattor & Mattvätt

Vad vore en entré med en smutsig matta? Med oss som helhetslösning sköter vi tvätt, byte och leverans av entrémattor. Lämna uppgiften till oss och försäkra er ett bra första intryck för allas trevnad.

Fönsterputs

Vi hjälper även till att tvätta vanliga fönster på skolor. Vänligen kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Golvvård

Vi vet att många golv och trappor utstår daglig påfrestning, vilket inte är så konstigt, vi går på dem varje dag. Men för att golven och trapporna ska kunna fortsätta kunna hantera påfrestningarna så behöver dem vårdas. Vi underlättar ditt arbete genom att ta hand om dina golv. Vi har lång erfarenhet och kompetens av golvvård.

Rekommenderat företag sedan 2018

Vi har ”Nöjd Kund Garanti”! Det är en trygghet för er som kund och en självklarhet för oss! Skulle något mot förmodan inte överensstämma enligt beställd tjänst rättar vi till det. Vår service skall alltid uppfylla era förväntningar och våra högt ställda krav på oss själva. Vi har väldigt nöjda kunder med långa relationer.

Kvalitetsuppföljning sker enligt den Nordiska standard INSTA 800 med beteckning SS627801
som används för att utvärdera städkvalitet.

Se vad andra tycker om oss: www.reco.se/di-mas-ab

5/5