offert

Bostadsrättsföreningar

Vi gör din omgivning fin
 

ordning och reda för alla

Vi tar hand om trappstädningen

Gula konturer av ett flerfamiljhus med sex stycken fönster och ett träd framför

Vi bidrar till en ren och välhållen miljö i er förening

Vi hjälper Bostadsrättsföreningar i hela Stor-Stockholm med trappstädning, fastighetsskötsel och teknisk förvaltning.
Med lång erfarenhet och goda referenser ser vi helt till att din förening får bästa tänkbara service utan krångel. Om ni är i behov av ett städföretag som kan hjälpa er med noggrann trappstädning så är det oss på Di-Mas ni ska vända er till.

 

Tjänster för er bostadsrättsföreningen

Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel är ett stort begrepp och ofta med många olika tjänster som efterfrågas. Vi tycker att det är otroligt viktigt med kommunikation med våra kunder och en fortlöpande kontakt för att på så sätt leverera rätt service och kvalitativa tjänster.

Våra tjänster utförs 365 dagar om året 24 timmar om dygnet. Vi arbetar efter en strikt hög standard som upprätthålls med hjälp av vårt strävan för kvalitets säkring ISO 9001.
Allt måste fungera från personal, städning, och utbildning till kontroller, arbetsledning och ekonomi. Alla jobbar vi stenhårt tillsammans för att lyckas och för att du som kund skall vara nöjd.

Kontakta gärna oss så för mer info eller om du vill ha en offert så hjälper vi mer än gärna till. Di-Mas är en samarbetspartner som alltid levererar.

Trappstädning

Vi sköter städningen av föreningens trapphus för en trivsam miljö och längre livslängd på er boendemiljö. Vi vet att det är stor skillnad på en regelbunden trappstädning och vi ser till att den blir av. Därmed behöver ingen i er bostadsrättsförening ansvara för underhållet på era trappor. Ni får själva stå för dekorationen men själva trappstädningen erbjuder vi oss städfirma i Nacka att sköta om. 

Storstädning

Precis som rubriken antyder görs en betydligt grundligare städning än en veckostädning eller vad som normalt sett städas dagligen eller veckovis. Vi erbjuder storstädning för enstaka tillfällen eller som abonnemang då det sker regelbundet.

Fönsterputs

Pålitlig service för alla typer av fönster i fastigheten och i trapphuset. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Golvvård

Vi vet att många golv och trappor utstår daglig påfrestning, vilket inte är så konstigt, vi går på dem varje dag. Men för att golven och trapporna ska kunna fortsätta kunna hantera påfrestningarna så behöver dem vårdas. Vi underlättar ditt arbete genom att ta hand om dina golv och trapphus – Vi har lång erfarenhet och kompetens av golvvård.

Entrémattor

Vad vore en entré med en smutsig matta? Med oss som helhetslösning sköter vi tvätt, byte och leverans av entrémattor. Lämna uppgiften till oss och försäkra er ett trevligt välkomnande innanför porten.

Sopkärlstvätt

Med lagar som säger vad man får och inte får göra när det kommer till sopkärlstvättning kan det lätt bli krångligt. Våra sopkärl kräver en regelbunden hantering för att hålla en önskad standard. Men vår teknik löser ni problemet och ökar trivseln för brukarna. 

Soprumstvätt

Alla vet känslan av att gå förbi illaluktande sopor. Soprum blir av naturlig anledning ohygieniska. Med tvätt av kärl, golv och väggar ser ni till att hålla en regelbunden miljövänlig och trivsam nivå.  

Rekommenderat företag sedan 2018

Vi har ”Nöjd Kund Garanti”! Det är en trygghet för er som kund och en självklarhet för oss! Skulle något mot förmodan inte överensstämma enligt beställd tjänst rättar vi till det. Vår service skall alltid uppfylla era förväntningar och våra högt ställda krav på oss själva. Vi har väldigt nöjda kunder med långa relationer.

Kvalitetsuppföljning sker enligt den Nordiska standard INSTA 800 med beteckning SS627801
som används för att utvärdera städkvalitet.

Se vad andra tycker om oss: www.reco.se/di-mas-ab

5/5