offert

Fastighetsskötsel

Nu och på sikt

Vackrare bostäder

Skötsel & Underhåll

Vi erbjuder ledande priser och helteckande anvar för alla delar du behöver hjälp med.

Läs mer under våra olika tjänster.

Fastighetsskötsel

Fastighetsservice är ett stort begrepp och ofta med många olika tjänster som efterfrågas. Med städtjänster i grunden är det enkelt för oss att ge alla typer av fastighetsservice. Vi skräddarsyr våra tjänster inom fastighetsservice. Det är ert behov som fastighetsägare eller bostadsrättsförening som avgör vad vi ska erbjuda. Kontakta oss så berättar vi mer!

Teknisk förvaltning

En fastighet som sköts på ett bra sätt kostar mindre på sikt, se till att just er fastighet håller för framtiden. Vilka utmaningar står ni inför nu och i framtiden? Vi erbjuder allt inom teknisk förvaltning och underhåll och vi ser över fastigheten och tar fram en långsiktig plan med hjälp av vår personal som besitter mångårig erfarenhet av fastighetsskötsel. 

Vi ger dig som fastighetsägare en tydlig helhetsbild av vad som behöver åtgärdas nu, men också vad som behövs åtgärdas längre fram. Vi är snabbt på plats om du behöver oss. Förvalta på rätt sätt med hjälp av oss på DI-MAS. 

Rekommenderat företag sedan 2018

Vi har ”Nöjd Kund Garanti”! Det är en trygghet för er som kund och en självklarhet för oss! Skulle något mot förmodan inte överensstämma enligt beställd tjänst rättar vi till det. Vår service skall alltid uppfylla era förväntningar och våra högt ställda krav på oss själva. Vi har väldigt nöjda kunder med långa relationer.

Kvalitetsuppföljning sker enligt den Nordiska standard INSTA 800 med beteckning SS627801
som används för att utvärdera städkvalitet.

Se vad andra tycker om oss: www.reco.se/di-mas-ab

5/5